Cabecera Agrovin
Compania » Evolutie
Evolutie

trayectoriaAgrovin s-a întemeiat în 1960 pentru a distribui produse destinate elaborării vinului. La începuturi, Agrovin distribuia doar în zona Castilla La Mancha din Alcazar de San Juan (Ciudad Real), localitate în care acum îşi are sediul central.

Începând cu anul 1965, firma a început un proces de expansiune în Spania care a dus la deschiderea filialelor în regiunile vinicole principale. La ora actuală, compania deţine filiale în: León, Logroño, Montilla, Valencia, Vilafranca del Penedés şi Almendralejo. Începând cu 2005, Agrovin a păsit în afara ţării originare, deschizând filiale în Franţa şi România. În plus, firma distribuie şi în Argentina, Brazilia, Portugalia, Italia, Africa de Sud, Bulgaria şi China prin distribuitori şi agenţi. Astăzi menţine prezenţa activă în mai mult de 10 ţări.

trayectoriaÎn paralel, s-au deschis noi sedii şi filiale în afara ţării, sediul central din Alcazar de San Juan a crescut şi a modernizat echipamentele sale. La ora actuală Agrovin deţine o clădire de birouri pe o suprafata de 1.800 m², plus 15.000 m² pe care sunt contruite depozite, diverse fabrici pentru fabricarea produselor şi cateva laboratoare cu suprafata mai mare de 300 m² dedicaţi consultanţei tehnice pentru clienţi, inovaţiei şi investigării.

Până în 1985, Agrovin s-a dedicat în exclusivitate domeniului vinului. Începând cu 1985, a început diversificarea către alte sectoare cum ar fi cel al berii, al uleiurilor, al apelor minerale şi a chimiei de bază.

În ziua de azi, firma se bazează pe o gamă importantă de produse şi utilaje, pe o echipă de oameni şi pe o experienţă mai mult decât suficientă pentru a furniza soluţii, echipamente şi servicii pentru majoritatea proceselor implicate în industriile menţionate mai sus. Astfel, în ultimii ani Agrovin a accelerat ritmul de inovaţii mărind departamentul tehnic şi de R&D contribuind cu toate acestea la evoluţia necesară sectorului oenologic.

trayectoria