Cabecera Agrovin
Medii filtrante » Cartuşe

Cartuşe

cartuchos

Cartuşele Enomic au fost realizate pentru a obţine rezultate mai bune la microfiltrarea lichidelor. Cartuşele Enomic se fabrică după standarde de calitate foarte riguroase, adaptându-se celor mai exigente condiţii de lucru.

Tipos:

▸ Enomic Pure. Membrană de polietersulfonă ca mediu filtrant. (a se vedea +)
▸ Enomic Fine. Mediu filtrant de fibră de borosilicat. (a se vedea +)
▸ Enomic Clear. Mediu filtrant înfăşurat în polipropilenă. (a se vedea +)
▸ Enomic Pro. Cartuş de polipropilenă cu filtrare în profunzime. (a se vedea +)

▸ Ghid de curăţare şi regenarare a cartuşelor

 

 

Enomic Pure

enomic pure

Membrană de polietersulfonă ca mediu filtrant. Enomic pure este un filtru aboslut bazat pe o membrană hidrofilă de polietersulfonă (PES), cu o structură de pori asimetrică – speculativă. În combinaţie cu cartuşele Enofine, membranele de PES fac loc unui alt cartuş cu rezistenţă înaltă şi viaţa ridicată pentru retenţie de particule precise şi consistenţe pentru un rang amplu de măsuri ale particulelor.

Enomic pure combină distribuţia strânsă de mărimea porului cu un volum total de pori care le permite adaptarea la majoritatea aplicaţiilor. Cartuşele Enomic Pure dau un randament mare la presiuni diferenţiale, caracteristică comună tuturor membranelor PES.

Slaba afinitate a Enomic Pure cu proteinele permite ca majoritatea dintre ele să se conserve în filtrare. De asemenea este foarte rezistent la greşeli de integritate prin sterilizarea cu vapori şi are o compatibilitate chimică excelentă. În consecinţă, cartuşele Enomic pure de PES posedă o combinaţie de avantaje care nu sunt prezente în cartuşele de PVDF, nylon, ester de celuloză sau o polisulfonă.

▸ Fişă tehnică Enomic Pure (descărcare)

Întoarcere la Index

 

 

Enomic Fine

enomic fine

Mediu filtrant de fibră de borosilicat. Enomic fine este un filtru absolut de fibră de sticlă care pot fi utilizate atât ca prefiltru cât şi ca filtru final. Investigaţia extinsă dusă la capăt cu mai multe tipuri de fibră de sticlă demonstreaza riscul de rupere progresivă a acestora şi pasul posterior al lichidului filtrat. Enomic fine a fost realizat pentru a păstra filtrarea prin inserţia unui strat de polipropilenă apă sub fibra de sticlă, obţinând siguranţa produsului Enomic Clear cu avantajele fibrei de sticlă.

▸ Fişă tehnică Enomic Fine (descărcare)

Întoarcere la Index

 

 

Enomic Clear

enomic clear

Mediu filtrant înfăşurat în polipropilenă care oferă o retenţie ridicată de impuritati menţinând o presiune diferenţială scăzută şi un randament ridicat. Alegerea fibrei de polipropilenă de ultimă generaţie pentru construcţia ce se traduce printr-o mărire a vieţii medii a cartuşului pentru o eficacitate determinată.

Structura graduală în profunzimea mărimii porului, permite realizarea unei prefiltrari a lichidului înainte de a atinge ultimul strat de filtrare absolută. Combinaţia de filtrare în profunzime cu filtrarea absolută face ca o etapă posterioara filtrării sa nu mai fie necesară decât foarte rar. Suprafaţa de filtrare mare se traduce printr-o presiune diferenţială în spălare. Cartuşele Enomic clear sunt printre cele mai inofensive pentru mediul inconjurător dat fiind faptul că odată terminate se pot reduce complet la cenuşă prin incinerare.

▸ Fişă tehnică Enomic Clear (descărcare)

Întoarcere la Index

 

 

Enomic Pro

enomic pro

Cartuşul din polipropilenă de filtrare în profunzime. Enomic Clear Pro este un filtru construit în profunzime din fibră de polipropilenă care oferă o capacítate ridicată de retenţie a impuritatilor şi un randament ridicat.

Construit din polipropilenă aprobată de FDA, şi cu o eficacitate excelentă, este alegerea adecvată pentru un rang amplu de aplicaţii. Enomic Clear Pro este disponibil în toate măsurile standard şi într-o amplă gamă de microni absoluţi.

Structura graduală în profunzime a mărimii porului, permite realizarea unei prefiltrări a lichidului înainte de a ajunge la ultimul strat de filtrare absolută. Combinaţia de filtrare în profunzime cu filtrare absolută face ca etapa posterioara de filtrare să nu mai fie necesară atât de des şi oferă o calitate înaltă la toate filtrările. Cartuşele Enomic Clear Pro sunt printre cele mai inofensive pentru mediul înconjurător şi odată terminate se pot reduce total la cenuşă prin incinerare.

▸ Fişă tehnică Enomic Pro (descărcare)

Întoarcere la Index