Cabecera Agrovin
Medii filtrante » Plăci
Placi

Placile filtrante in profunzime prezinta eficienta mare la separarea agentilor de turbiditate de natura coloidala, particule de marime variabila si microorganisme, combinand mecanismele de retentie prin pisare si cele de adsorbtie.

Gama ampla de placi pe care o ofera Agrovin permite selectionarea mediului filtrant solicitat, adaptandu-se exigentelor riguroase ale fiecarui domeniu.

placas Industria alimentara si oenologica:
▸ Linia Europor. Placi filtrante in profunzime. Economie si functionalitate. (a se vedea+)

Pentru toata gama de placi filtrante, se recomanda o serie de practici de curatare si regenerare care permite prelungirea vietii sale utile.
Ghid de curatare si regenerare a placilor.

 

 

 

 

Europor

Placi filtrante seria EUROPOR pentru industria alimentara si oenologica. Placile din seria EUROPOR se pot folosi pentru filtrarea oricarui aliment lichid, de la filtrarea grosiera la o filtrare spre o reducere semnificativa a populatiei microbiene. Optiune economica si versatila pentru o filtrare calitativa.

europor Filtrare cu putere inalta de retentie a microorganismelor.
EUROPOR K70, K60, K40 si K30.
Placi filtrante EUROPOR cu un grad inalt de retentie de microorganisme, datorita porozitatii interstitiale scazute a fibrelor de celuloza si aplicatia unui potential electrocinetic cu efecto adsorbant ridicat. Sunt indicate in special pentru tratamentul alimentelor lichide care prin compozitia lor solicita nivele inalte de stabilitate microbiologica.

Filtrare fina ce diminuiaza populatia de microorganisme.
EUROPOR K15, K12, K10, K7, K5.
Placi filtrante EUROPOR pentru a obtine un grad inalt de clarificare. Datorita gradului sau nominal, aceste placi retin particule de marime mica si natura variabila, ceea ce impreuna cu puterea de retentie pentru filtrarea finala sau de finalizare a alimentelor lichide.

Filtrare clarificanta.
EUROPOR K3, K2 si K1.
Placi filtrante EUROPOR cu o structura fibroasa cu porozitate variabila care oscileaza intre un grad nominal de 0,8 microni pana la 5 microni, ceea ce asigura o mare capacítate de retinere a agentilor de turbiditate in profunzime si o reducere semnificativa de populatie microbiana.

Tipuri de placi EUROPOR conform permebilitatii si micronilor nominali.

▸ Fisa Tehnica.

Întoarcere la Index